ThetaHealing

Nyomtatás E-mail
ThetaHealing - egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

 

Az egyik legerősebb energiagyógyászati technikát osztom meg az olvasókkal. A neve ThetaHealing. A ThetaHealing testi, lelki, spirituális gyógyulást hozó meditációs folyamat, amelynek eszköze a közvetlenül a Teremtőhöz forduló összpontosított ima. A Teremtő önként és szabadon adta nekünk a lenyűgöző tudást.  Ennek a technikának egyetlen feltétlen követelménye van: mélyen hinnünk kell a mindenség Teremtőjében.  A ThetaHealingnek nincs vallásos vonatkozása. Egyetlen folyamat se kötődik semmilyen életkorhoz, nemhez, fajhoz, bőrszínhez, vagy valláshoz. A ThetaHealing fájának bármilyen ágához hozzáférhet az, aki őszintén hisz Istenben vagy a Teremtő erőben.

Théta az agyhullámok egy bizonyos frekvenciáját jelenti. Ez az ellazulás nagyon mély állapota.  A hipnózis és az álom terepe. A théta-agyhullámokat tekinthetjük a tudatalattinak is. Ez tartalmazza az emlékeket és az érzéseket, és ugyancsak ezek felelnek a gondolkodásmódunkért, a hiedelmeinkért és viselkedésünkért. Úgy tűnik, hogy ebben az állapotban képesek vagyunk a tudatos elme szintje alatti cselekvésre. Ha théta állapotban fordulunk a Teremtőhöz, akkor a Mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, aki bárkit azonnal meggyógyít.

Ha csak elképzeled, hogy a koronacsakrán keresztül kilépsz, és felemelkedsz, akkor még alfa-agyhullámokat jelez az elektroenkefalográf. Igazolást nyert az, hogy amikor tudatossággal és azzal az összpontosított gondolattal lépsz át a koronacsakrán, hogy Istent keresed, az agy elektroenkefalográffal kimutathatóan automatikusan tiszta théta állapotban van..

Ezt csináljuk a leolvasásokon, amikor dolgozunk valakivel. Mély théta-állapotban a gyógyításnak, a leolvasásnak, és a teremtésnek nyitunk ajtót. Fontos, hogy mi a teljes folyamat végéig tanúi legyünk a Teremtő gyógyító energiájának. Istent a mindennapi valóságunk részévé tehetjük, így gyógyítva másokat és önmagunkat. Egyesülünk Istennel, és szemtanúvá válunk.

A szent emberek, próféták és látnokok az írás feltalálásának kezdetétől megpróbálták szavakba önteni és papírra vetni a spirituális fogalmakat, ám a tiszta rezgés formájában érzékelhető dolgok kifejezése soha nem ér fel az isteni jelenvaló eredeti tisztaságának valódi megtapasztalásához.

A ThetaHealing technikával mindenki képes a mindenség megértésére, és a hozzá való kapcsolódásra.

Harmadik gyermekemmel voltam terhes, amikor jött egy érzés, hogy a hipnózis tudományát el kell sajátítanom. Észrevettem a fogorvosi munkásságom alatt, hogy a fekve kezelés közben egyes pácienseim elaludtak, volt aki még horkolt is. Nem lepett meg, hiszen a munka közben én is éreztem egyfajta mély nyugalmat, más állapotot. Én ezt az érzést, annak tudtam be, hogy a betegek megnyugtatására elhelyezett LCD monitoron lejátszott csodálatos természetfilmek látványa adja, amit én is időnként („holtidőben”, amikor vártam, hogy kössön az anyag) néztem. Persze a látvány hozzásegített minket ez állapot eléréséhez, mert csodálatunk a természet, a bolygó és a Teremtő felé, mindkettőnkben megfogalmazódott. Ezt nem csak a vizuálisan, hanem a hangok terén is fokoztuk, zenéket hallgatva. Akkor még nem értettem a hipnózishoz, csak éreztem, hogy van valami közös ezekben az esetekben.  

A mély ellazultság alatt minden tökéletesen sikerült. És egyszer csak láttam egy videofelvételt, ahogyan hipnózisban mindennemű érzéstelenítés, altatás nélkül implantáltak egy embernek. Vérzés is alig volt. Ezután már térdműtétet is láttam hipnózisban. Éreztem, mennem kell a tanfolyamra. Körülbelül 2 év leforgása alatt férjemmel együtt elvégeztük, majd letettük az NGH nemzetközi hipnózis vizsgát.

És eközben megszületett Ervin fiam. Sajnos a gerincem ezúttal se bírta a szülés adta nehézségeket, pontosan ugyanúgy, ahogy a második szülés után, most is kiszakadt a porckorongsérvem a lumbális 4-5 között. Gyógytornával ezúton is sikerült visszarakni a helyére, de fél év múlva kiújult, és  ekkor már oly annyira, hogy nem lehet semmit se tenni, csak a műtét maradt. A rengeteg fájdalom mellett megtanultam újra látni, érezni más dimenzióban. A rehabilitációs időszak alkalmas volt sok könyv elolvasására. Eckhart Tolle elindított bennem egy folyamatot, és fájdalmam eltűnt lassan. Egy csodás pillanat közepette rájöttem sok mindenre. Kipróbáltam a kvantumszinkronizációt először gyerekeimen, családtagjaimon, szomszédokon. Azonnali csodás gyógyulásoknak lettem szemtanúi. Tudtam, ezt a Teremtő teszi, én csak a szemtanú voltam.  A gyógyulások alatt egy sokkal mélyebb szintre tudtam eljutni az agyammal, és láttam dolgokat, éreztem mások érzéseit. Nem voltam biztos ezekben. Majd férjemtől megkaptam a ThetaHealing könyvet. Elolvastam, és akkor megnyugodtam. Tudtam minden általam tapasztalt dolog megegyezik a könyvben leírtakkal. Elvégeztük férjemmel az alap, és haladó tanfolyamot azért, hogy a 3 hetes intuitív anatómia tanfolyamot elsajátíthassuk. Az hoztam el számomra a bizonyosságot. Rájöttem, hogy minden a tudatunk kivetülése, a tudatunk pedig a Teremtő része. Egyek vagyunk. Mindenki, minden egy. Az egész Föld bolygó olyan, mint EGY élőlény. Magában hordoz minden élőlényt sejtekként. Hogy ki melyik szervhez tartozik, arra magának kell rájönnie. A földrajzi elhelyezkedés is számít. Úgy, ahogy a szív sejtjei csak a szívben tudnak dolgozni, az agyban haszontalanok.  Az agysejteknek sincs a szívben keresnivalójuk. . A Föld csak akkor tud egészségesen működni, ha minden sejt,szerv és szervrendszer együttműködik.

És” Ahogy fent, úgy lent; ahogy kint, úgy bent” Hermész Triszmegisztosz több ezer éve leírta( Kr. e. IV. sz.)- és azóta számos filozófus a hermetikus filozófia „alapokmányának” tart-, talán sejtet mindent most is.

ThetaHealing kezelés során észrevettem azt a jelentős különbséget a hipnózistól, hogy a páciensek szinte azonnal hipnotikus állapotba estek. Míg hipnózis során 15-20 percet is igénybevett az agy alfa és théta állapotába eljuttatása.

ThetaHealing során én azonnal éreztem a problémát, míg hipnózisban általában követtem a sémákat, és csak a többedik alkalommal tudtunk eljutni a gyökérproblémáig.

ThetaHealing során az adott probléma (testi, lelki) gyökerét kutatjuk fel, az ez által kreált hitrendszert lecseréljük, és az eredeti probléma azonnal orvosolható lesz.

Mivel minden betegség lelki eredetű, ennek tudatában, ha a lélek felszabadul, a testi tünetek javulnak, megszűnnek. Thetával képesek vagyunk a testben azonnali gyógyulást is produkálni, de addig, amíg az illetőnél a lelki oldal nem oldódik meg, kiújulhat, vagy csak átmeneti lesz a gyógyulás.

A ThetaHealing gyors, hatékony, mindenki számára könnyedén megtanulható.

Dr. Urbán Andrea
fogorvos

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép