Életmód, lelki tanácsadás

Hírlevélre feliratkozásKi olvas minket?

Oldalainkat 18 vendég böngészi

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés


Egész-ség Bár Klub Programajánló!
 

Depresszió és Ájurvéda

2017. február 15. szerda 17.30 óra 

Szent-Györgyi Albert Agóra, Szeged Kálvária sgt. 23. II. emelet, Informatórium terem.


A depresszió népbetegség a fejlett országokban, így nálunk is. Szinte nincs is olyan ember, aki ne érezte volna magát már az életében nehéznek, lehangoltnak és teljesen kiüresedettnek. Ha mindez csak rövid ideig tart, akkor az ember esetleg magától is ki tud lábalni belőle, de ha az állapot tartóssá válik és a beteg reggel ki sem tud kelni az ágyból, akkor ott komoly baj van.

Bővebben...
 
 
 

 

Országos Wass Albert felolvasás és emlékprogram Szegeden az Egész-ség Bárban

2017. február 17. péntek 18.00 órától - 20.30 óráig,  
18. szombat 16.00 órától - 19.00 óráig

Szegeden a Korona Hotelben  (Petőfi sgt. 4.)

Bővebben...
 
 

VIPASSANA

 

Létezik-e univerzális, kivétel nélkül minden embert érintő baj, probléma? Első pillanatra hajlamosak lehetünk rávágni, hogy nem, ilyen nincs. Pedig bizony van, mégpedig a dukha az. A dukha páli (régi indiai) szó és többnyire egyszerűsítve szenvedésnek fordítják, holott az eredeti szó a dukha jelenti a születéssel, a betegséggel, az öregséggel és a halállal kapcsolatos szenvedést, de jelent minden, az életben felmerülő nehézséget, kellemetlenséget, végső soron az élet meg nem felelő voltát is. Tehát ez mindenkit érint, még akkor is ha nem fogadja el, vagy nem vallja be. 

Bővebben...
 


Hetek óta köhög az egész ország. Hát már sosem múlik el???
  
 
 
 
 
Hiába a nagy mínuszok, január eleje óta a vírusos megbetegedések bizony sokakat levettek a lábukról. Többeknél szövődmények is kialakultak, szűnni nem akaró orrfolyással, köhögéssel, amit még az is nehezít, hogy az átlagosnál magasabb térségünkben a légszennyezettség. 
 
A légutak megtisztítására, a légúti betegségek tüneteinek enyhítésére ma már számos készítmény és módszer ismert, ám sokaknak újdonság lehet az egészségügyi száraz sóterápia. 
Bővebben...
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép