Gyógynövény-ismereti tanfolyam Szegeden      A Kör-Te Egyesület újra 3 hétvégés amatőr gyógynövény-ismereti tanfolyamot indít az érdeklődőknek. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek osztják meg velünk tudásukat, egy könnyed, barátságos hangulatú, gyakorlat-orientált kurzus keretében.
Bővebben...
 
 

VIPASSANA

 

Létezik-e univerzális, kivétel nélkül minden embert érintő baj, probléma? Első pillanatra hajlamosak lehetünk rávágni, hogy nem, ilyen nincs. Pedig bizony van, mégpedig a dukha az. A dukha páli (régi indiai) szó és többnyire egyszerűsítve szenvedésnek fordítják, holott az eredeti szó a dukha jelenti a születéssel, a betegséggel, az öregséggel és a halállal kapcsolatos szenvedést, de jelent minden, az életben felmerülő nehézséget, kellemetlenséget, végső soron az élet meg nem felelő voltát is. Tehát ez mindenkit érint, még akkor is ha nem fogadja el, vagy nem vallja be. 

Bővebben...
 


Hetek óta köhög az egész ország. Hát már sosem múlik el???
  
 
 
 
 
Hiába a nagy mínuszok, január eleje óta a vírusos megbetegedések bizony sokakat levettek a lábukról. Többeknél szövődmények is kialakultak, szűnni nem akaró orrfolyással, köhögéssel, amit még az is nehezít, hogy az átlagosnál magasabb térségünkben a légszennyezettség. 
 
A légutak megtisztítására, a légúti betegségek tüneteinek enyhítésére ma már számos készítmény és módszer ismert, ám sokaknak újdonság lehet az egészségügyi száraz sóterápia. 
Bővebben...
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép