Szex baba után

0
2003

A gyerek nem jelenti a szexuális életed végét. Azonban a dolgok egy kicsit mások lehetnek, legalábbis először. Itt van, hogyan lehet megtalálni az új normális a hálószobában.Szülőnek lenni sok mindent megváltoztat egy kapcsolatban, beleértve a szexuális életedet is. Bár lehet, hogy hallani sok horror történetek párok, akik soha nem szex újra, a valóság az, hogy a baba nem betűzi a végét a szexuális kapcsolat. Rengeteg oka van annak, hogy a nemi életed megváltozhat a gyerekvállalás után. Nem utolsósorban a hormonális változások és a teljesen kimerült!

Fizikai változások  próbálja meg megjegyezni, hogy a partner már keresztül egy szörnyű sok. Végül is a szülőszobában voltál! Tudod, hogy nem sétagalopp volt világra hozni a babádat. A partnere lehet, hogy aggódik a szex érzés más szülés után, vagy a teste néz ki más, így próbálja meg, hogy érzékeny, és beszéljen nyíltan arról, hogy hogyan érzi magát. Érzelmi változások: a gyerekvállalás rengeteg Új érzelmet hoz az asztalra mind Önnek, mind a partnerének.

A hormonális változások miatt

A hormonális változások miatt a partnere libidója csökkenhet, és az újszülött fáradtsága és felelőssége a magáét is megviselheti!
Aggódnunk kellene? Mindenki más, és nincs normális idő arra, hogy újra szexeljünk. Szerint a nevelés a gyermekek hálózat, egyes anyák úgy érzik, kész után 1-3 hónap, néhány tart sokkal hosszabb, mint ez. Egyes anyák szoptathatnak szikra érzés szexuális izgatottság miatt felszabaduló oxitocin, mások számára ez nem a helyzet.

Bár lehet, hogy zavartnak és feldúltnak érzi magát, ha a partnerét látszólag nem érdekli a szex, próbáljon emlékezni arra, hogy ez teljesen normális. Próbálj meg beszélni a partnereddel az érzéseidről, miközben nyitott vagy arra, hogy mit érez viszonzásul. Ha gondjaid vannak a dolgok kitalálásával, és objektív fülre van szükséged, egy tanácsadó segíthet, hogy visszatalálj a helyes útra. Hogy jutunk vissza a helyes útra?
Hogyan találja meg az új normális egyedülálló a kapcsolat, azonban, hogy türelmes és kommunikál a legjobb módja annak, hogy fenntartsák az intimitást a hónapokat, miután a baba.

Míg a szabadidő egy értékes és ritka árucikk egy újszülöttel, talán segít, hogy egy kis időt töltsünk egymással, még akkor is, ha csak egy csésze kávét osztunk meg, miközben bub szunyókálunk, vagy telefonon érintkezünk napközben, ha újra az irodában vagyunk. A legfontosabb, hogy türelmes légy. A társa sok mindenen ment keresztül mind fizikailag, mind érzelmileg. Ha összevarrták, vagy császármetszést kapott, időre lesz szüksége, hogy meggyógyuljon. Ez nem személyes! Végül is te vagy az apja!

Szexként fontos az új életed tárgyalásakor

Az intimitás lassan történő bevezetése segíthet abban, hogy párként visszatérjetek a régi kerékvágásba. A kézfogás és az ölelkezés ugyanolyan fontos lehet, mint a szex, amikor az új életedről tárgyalsz egy újszülöttel, és segíthet, hogy a partnered elismerve érezze magát. Végre gondoskodjatok magatokról, amennyire csak tudtok. Nehéz úgy érdeklődni a szex iránt, hogy fáradt vagy, és alig férsz hozzá az ételhez. Koncentráljatok az evésre, aludjatok ott, ahol tudtok, és töltsetek időt magatoknak együtt és külön, még ha csak 15 percet is napközben.

Ha Ön vagy a társa küszködik, ne féljenek megszólalni. Kezelőorvosa tanácsot adhat Önnek, hogyan lépjen tovább, és hogyan ajánlhat segítséget és támogatást. beyondblue Dadvice honlapján is sok nagy tanácsot kapcsolatok az új szülők. Befogadtál egy új babát a családodba, beilleszkedtél az életbe egy kicsivel a tarsolyodban, és az új normális életeddel, most, hogy szülő lettél. De hogy illik a szexuális életed az új életedbe? Lehet, hogy más, de ezek a tippek segítenek újra meggyújtani azt a régi szikrát.

Kap az első alkalommal túl. Nem a legromantikusabb, de talán jó tanács. Gondolkodás a szex után hamarosan szülést nem érzi túl vonzó, nem is beszélve arról, ha ez rendben van, hogy a szex után a tested már elég nehéz idő. A születés után nincs idő, hogy újra megvizsgáljuk a szexuális életünket, és sok tényező határozhatja meg, hogy mikor állunk készen. Ha nagyon nehéz szülés volt, és időre van szüksége a gyógyuláshoz, talán nem akar sietni, de ha elég gyorsan visszapattant a születésétől, miért nem ül vissza a nyeregbe?

Fogadja el a változtatásokat. Az első dolog, amire rájössz, hogy a szex most más lesz

Fogadja el a módosításokat. Az első dolog, ami ráébred, hogy a szex most más lesz. A spontaneitás a szexuális életedben lehet, hogy tapasztalt előtt gyerekek nem lehet reális most. Végtére is, ez a kis csomag öröm veszi át a legtöbb éber óra most, így bár a szex lehet csak az első dolog reggel vagy az utolsó dolog éjszaka, nem jelenti azt, hogy nem lehet szórakoztató! Alvás v szex. Ha van egy újszülött és alvás vált a legértékesebb árucikk a világon az Ön számára, könnyen lehet nemet mondani a szex javára egy extra fél óra alvás. De gondolj bele, hogy az a fél óra szex hogyan segíthet újra kapcsolatba lépni a társaddal, és sosem tudhatod, talán segít jobban aludni!

A gyors numera gyakran a válasz. A quickie egy nagyszerű válasz az új szülők szex, mint az idő nem a te oldaladon, de ez nem jelenti azt, hogy nem fér egy gyors, amikor a baba szunyókál az egyik legintimebb dolog, amit egy másik emberrel tehet. De beszélni róla? Sokkal nehezebb. “Sokkal sebezhetőbb a szexről beszélni, mint azt csinálni” – mondja Justin Lehmiller, aki a szexre, a szerelemre és a kapcsolatokra szakosodott tudós.

A jó hír az, hogy életed bármely szakaszában boldogabb leszel, ha megnyílsz, mondjuk a szakértőknek, és a szexuális életed learatja a babérokat. Az FPA azt tanácsolja a szexuális egészségnek, hogy: “ha megosztod a szereteted, nem tetszik, elvárásaid, többet is megtudhatsz arról, hogyan kell örömet szerezni egymásnak.